Σε μία πολύ όμορφη κίνηση θα προβεί ο Απόλλωνας Πατρών, στο Σαββατιάτικο πατρινό ντέρμπι απέναντι στον Προμηθέα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League καθώς σύμφωνα με ανακοίνωσή του θα τιμήσει έναν παίκτη που έχει προσφέρει για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του στην ομάδα και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους πιστούς φιλάθλους της.

Ο λόγος για τον Βλάντο Πέτροβιτς, ο οποίος από το 2011 μέχρι το 2014 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα, πανηγυρίζοντας την επιστροφή του συλλόγου στα «μεγάλα σαλόνια». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος της ομάδας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο τον Σέρβο γκαρντ/φόργουορντ αλλά και την οικογένειά του, δείχνοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Απόλλωνα.

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς Στεργίου, όπως είναι κανονικά το όνομά του, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε αρκετές ελληνικές ομάδες, όπως Άρης, Πανελλήνιος, Ηρακλής, ΚΑΟΔ, ενώ πέρυσι βοήθησε τον Προμηθέα Πατρών να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Carna πριν από την έναρξη του αγώνα του Σαββάτου (05/11, 17:00) με τον Προμηθέα Πατρών θα βραβεύσει τον Βλάντο Πέτροβιτς για την προσφορά του στο σύλλογο αλλά και το πατραϊκό μπάσκετ».