Ο Απόλλωνας Πατρών πέρα από το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει σε κάθε αγώνα, διαθέτει και κοινωνικό, το οποίο και προτίθεται να αναπτύξει μέσα από δράσεις στη διάρκεια της σεζόν. Μια από αυτές θα είναι και η συνεργασία με την ΚίνησηΠρόταση“.

Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στα γραφεία της “Πρότασης” και συναντήθηκε με το Δ.Σ. και μέλη της ομάδα εφήβων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας και οι Νίκος Αργυρόπουλος, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, Κίτον Γκράντ, Γκόρντον Κλάϊμπερ Γιάννης Λιανός, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις τους, ενώ περιηγήθηκαν από τα παιδιά στους χώρους που δραστηριοποιούνται.

Νωρίτερα, τα μέλη της αντιπροσωπείας του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της “Πρότασης“, Ανδρέα Σαμοθρακίτη, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για τα προγράμματα που υλοποιεί η κίνηση.

Δεν το θεωρούμε υποχρέωση, αλλά καθήκον. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας βοηθήσουμε” δήλωσε ο Νίκος Βετούλας και συμπλήρωσε “εγώ και οι παίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε την “Πρόταση”.

Μάλιστα, ο Απόλλωνας την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου θα παραχωρήσει το γήπεδο στην Κίνηση “Πρόταση” προκειμένου να διεξαχθεί η συναυλία με τους Φίλλιπο Πλιάτσικα και Νίκο Πορτοκάλογλου για την ενίσχυση των προγραμμάτων.