Δεν προλάβαμε να σας γράψουμε για την αλλαγή σκηνικού (για την οποία η ομάδα της Πάτρας επισήμως μίλησε) και ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει τον Άγγελο Τσάμη στο δυναμικό του! Ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε να φορέσει τη “μελανόλευκη” φανέλα της Πάτρας για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως σας είχαμε γράψει εξ αρχής ότι ήταν ο χρόνος διάρκειας του συμβολαίου.

Η ανακοίνωση:
“Ο Απόλλωνας Πάτρας έχει τη χαρά να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία για τη διετή συνεργασία του με τον Αχαιό guard Άγγελο Τσάμη (31 ετών – 1μ92) βάζοντας ακόμα έναν “πατρινό” στην ομάδα ΟΛΩΝ“.

Λάθος sms

Στην τεχνολογία έριξε την ευθύνη για την αναστάτωση ο Απόλλωνας και συγκεκριμένα σε ένα λάθος μήνυμα. “Ο “Δαίμονας της τεχνολογίας και των SMS” χτύπησε στην περίπτωση της μεταγραφής του αθλητή Άγγελου Τσάμη στον Απόλλωνα Πάτρας. Έτσι αντί ο εκπρόσωπος του παίκτη να στείλει SMS για την αρνητική απάντηση του παίκτες στις άλλες ομάδες, που τον διεκδικούσαν την έστειλε στον Απόλλωνα και για αυτό το λόγο βγήκε και η λάθος όπως αποδείχθηκε ανακοίνωση.

Η παρεξήγηση λύθηκε όμως μετά από λίγο και έτσι ο Απόλλωνας Πάτρας έχει τη χαρά να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία για τη διετή συνεργασία του με τον Αχαιό guard Άγγελο Τσάμη (31 ετών – 1,92) βάζοντας ακόμα έναν “πατρινό” στην ομάδα ΟΛΩΝ.

Ο “Απόλλων Πάτρας” ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους καθώς και από την πλευρά του παίκτη για την “αναστάτωση” που δημιουργήθηκε, αλλά τέλος καλό όλα καλά” αναφέρει χαρακτηριστικά.