Το μεγάλο “μπαμ” ετοιμάζεται να κάνει ο Απόλλωνας Πατρών, που έχει μονοδρομήσει το ενδιαφέρον του στην απόκτηση του Άγγελου Τσάμη, ενός παίκτη που έρχεται από πολύ καλές χρονιές με τον Κολοσσό Ρόδου και βρίσκεται στη λίστα ουκ ολίγων προπονητών.

Οι νεοφώτιστοι γνωρίζουν πως με την εμπειρία του Τσάμη (σε συνδυασμό με τον Νίκο Αργυρόπουλο) θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό ελληνικό δίδυμο (και όχι μόνο αυτοί), που θα οδηγήσει εκ του ασφαλούς την ομάδα, στην πρώτη χρονιά της επιστροφής στα “σαλόνια“.

Τα χρήματα που προσφέρουν οι Πατρινοί στον Άγγελο Τσάμη είναι πολύ καλά, αλλά δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ο Πατρινός παίκτης έχει περισσότερους από έναν λόγους να επιστρέψει στη γενέτειρά του, με την οποία ουδέποτε έκοψε τους μπασκετικούς δεσμούς (ας είναι καλά τα “Αστέρια“) με την πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Από την άλλη οι “μελανόλευκοι” έχουν κι ένα μικρό… απωθημένο, να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που έκανε τα πρώτα (ουσιαστικά) βήματα σε υψηλό επίπεδο, στην άλλη όχθη της πόλης, με τη φανέλα της Ολυμπιάδας.

Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο, η προσφορά είναι τέτοια που άλλοι ενδιαφερόμενοι (Πανιώνιος) ενδεχομένως να μην μπορούν να καλύψουν, οπότε δεν αποκλείεται ο Άγγελος Τσάμης να επιστρέψει στην Πάτρα. Και, βέβαια, ένα ισχυρό ατού στην πρόταση του Απόλλωνα είναι το διετές συμβόλαιο, που δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να απλώσει τις… ρίζες του, επιστρέφοντας στις… ρίζες του.