Ο Απόλλωνας υποδέχεται το Ρέθυμνο σε μια “μάχη” για  την 6η θέση του πρωταθλήματος, με τον Τόαρλιν Φιτζπάτρικ να τονίζει ότι το ματς της 21ης αγωνιστικής είναι «τελικός» για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

– Θεωρείς ότι ο αγώνας είναι «τελικός» για την ομάδα σου στην προσπάθεια να τερματίσει πιο ψηλά στην κανονική περίοδο από τις δύο προηγούμενες σεζόν και στην έκτη θέση της βαθμολογίας;

«Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι «τελικός» για εμάς. Χάσαμε δύο παιχνίδια που θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, και βάλαμε τον εαυτό μας σε μια πιεστική κατάσταση. Ελπίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο».

– Ποιο είναι το «κλειδί» για να νικήσετε το Ρέθυμνο Aegean;

«Σίγουρα τα ριμπάουντ και το αμυντικό τρανζίσιον γιατί ο αντίπαλος είναι μια πολύ γρήγορη και αθλητική ομάδα».

– Προέρχεστε από δύο σερί ήττες από την ΑΕΚ και τα Τρίκαλα. Έχετε επηρεαστεί ψυχολογικά;

«Νομίζω ότι μας επηρέασε αρκετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Όχι μόνο στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τα Τρίκαλα, αλλά στην σκληρή προετοιμασία μας για να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα σερί νικών. Μιλήσαμε αρκετά μετά από αυτά τα παιχνίδια και για τους λόγους που τα χάσαμε. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι αυτό που λέμε «της χρονιάς» για τον Απόλλωνα και ελπίζω ότι η μεγάλη σημασία του θα μας κάνει να ξεπεράσουμε ακόμα και τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε, ώστε να κατακτήσουμε τη νίκη».