Άμεσες είναι οι κινήσεις στον Απόλλωνα Πατρών για την ανατροπή των εις βάρος του δεδομένων που ισχύουν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς οι Αχαιοί μετά την αλλαγή προπονητή, πραγματοποίησαν και μεταγραφική κίνηση. Ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου, με το Basketblog.gr να σας έχει ενημερώσει για την εξέλιξη της εν λόγω υπόθεσης σε χθεσινό (28/10) του ρεπορτάζ.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Κουζέλογλου. Ο αθλητής έχει ύψος 2.07μ, είναι 20 ετών, αγωνίζεται στη θέση του forward και θα καλύψει το αγωνιστικό κενό του Βασίλη Νιφόρα που έχασε τη χρονιά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μακεδονικό και συνέχισε στον Μαντουλίδη ενώ το περσινό καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας που φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων που κατέκτησε την 6η θέση ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης.

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1+1χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη Κουζέλογλου στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα».