Πολύ χαρούμενος δήλωσε ο Κέβιν Άντερσον για την μεταγραφή του στον Απόλλωνα Πατρών, με τον Αμερικανό γκαρντ μετά τον Ηλυσιακό και την Κηφισιά να επιστρέφει στην Ελλάδα, και να ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Σαββάτου (6/2) με την Καβάλα στην Περιβόλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ στις πρώτες δηλώσεις του ως «μελανόλευκος» τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος, και πως δεν δυσκολεύτηκε να πει το ναι στην πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα του Κώστα Μέξα: ««Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά στην πρόταση του Απόλλωνα. Ξέρω για ποιο λόγο έρχομαι στην ομάδα και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ για να μπορέσουν να έρθουν τα αποτελέσματα που θα φέρουν στην ομάδα και τον στόχο της παραμονής» για να συνεχίσει:  «Ο Απόλλωνας είναι ένα ιστορικό σωματείο, έχει οργάνωση καλούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Συνεπώς για εμένα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Έρχομαι σε μια όμορφη πόλη. Πάντα μου άρεσε η Ελλάδα και ο Ήλιος και ελπίζω η επιστροφή αυτή να συνδυαστεί και από ευχάριστα αθλητικά γεγονότα».

Αναφορικά με τον Κέβιν Ντίλαρντ, αυτός θα περάσει σήμερα (3/2) το μεσημέρι τα γραφεία του ΕΣΚΑΝ προκειμένου να απολογηθεί και στη συνέχεια θα περιμένει την κλήση του από τον αθλητικό δικαστή. Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε θετικός στην ινδική κάνναβη και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Πάτρας.