Απάντηση στις αιχμές του Απόλλωνα έδωσε ο μάνατζερ Τάσος Δελημπαλταδάκης, ο οποίος προσπάθησε να υπεραμυνθεί τόσο για τη δική του στάση, όσο και για τη στάση του Άγγελου Τσάμη.

Μια απάντηση γενικόλογη, που ουσιαστικά δικαιώνει τον Απόλλωνα, που δεν λέει λέξη για τα “λάθος sms” και που (το χειρότερο) εμπλέκει και τον Νίκο Αργυρόπουλο, στην προσπάθειά του να καλύψει τους δικούς του λανθασμένους χειρισμούς.

Η ανακοίνωση:

“Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού θα ήθελα να αναφέρω ότι ο αθλητής της DG SPORTS SERVICES, Άγγελος Τσάμης, είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Απόλλωνα Πατρών στις 05/08 για διετές συμβόλαιο και με τον όρο ότι κάθε χρόνο, μέχρι τις 20/08 θα έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει για ομάδα του εξωτερικού.

Για καλή του τύχη στις 09/08 δέχτηκε δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και μετά από πολλή σκέψη, και προτροπή δική μου, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της γαλλικής Λιμόζ.

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών για έναν αθλητή – κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ, που εδώ και 13 χρόνια που αγωνίζεται σε επίπεδο ανδρών, όλοι οι προπονητές και οι παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκε έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια.

Τέλος, επειδή βλέπω ότι η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τις γρήγορες ανακοινώσεις στα media, θα περιμένω με μεγάλη αγωνία την ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον αθλητή τους και αθλητή της DG SPORTS SERVICES, Νίκο Αργυρόπουλο, ο οποίος έχει φτάσει τα τελευταία δύο χρόνια να είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος χορηγός της ομάδας μετά την εταιρεία LUX

Με τιμή
Τάσος Δελημπαλταδάκης