Ο Απόλλων Πατρών συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν, με τους Αχαιούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Τηλέμαχου Βησσαρίου, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν μέλος της Λάρισας, όπου και μέτρησε 0,3 πόντους κατά μέσο όρο. Τέλος ο 20χρονος άσος πριν περίπου έναν μήνα ήταν στην αποστολή της Εθνικής Νεών στο Ευρωμπάσκετ και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει στην νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Τηλέμαχος Βησσαρίου στην οικογένεια μας!
Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλωνα 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 20χρονο γκαρντ-φόργουορντ Τηλέμαχο Βησσαρίου (1.97, 2002) ο οποίος αποτελεί έναν παίκτη-επένδυση για το μέλλον.
Ο Βησσαρίου πέρσι αγωνίστηκε στην Λάρισα έχοντας συγκεκριμένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Θεσσαλική πόλη όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη sports academy Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Περιστέρι όπου είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός στην basketleague και μάλιστα ηταν αρχηγός της εφηβικής ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας τη σεζόν 2019-20.
«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ»
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, των δυο πλευρών, ο Τηλέμαχος Βησσαρίων, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση αλλά και τον κόουτς που με διάλεξε και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.
Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως μέσα από την πολύ δουλειά, τα καλύτερα θα έρθουν».