Πανευτυχής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA o Nίκος Βετούλας από το ιστορικό κατόρθωμα της ομάδας του και στάθηκε στην ανωτερότητα του Απόλλωνα καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης που του εξασφάλισε την νίκη στο φινάλε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Πάτρας:

«Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν 5 χρόνια από ανθρώπους με όραμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στη διοίκηση και τον κόσμο. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Κηφισιά. Κρίθηκαν όλα στην τελευταία κατοχή. Πήγαμε το ματς σε γρήγορο ρυθμό και νικήσαμε»

Για να προσθέσει στην συνέντευξη τύπου, λίγο αργότερα:

”Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Πάτρας. Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Πριν από πέντε χρόνια ήμασταν στην Β’ Εθνική και τώρα σε έναν τελικό κυπέλλου. Η Κηφισιά ήταν δυνατή στο πρώτο ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο αποφασίσαμε να τρέξουμε, καθώς έχουμε πιο αθλητικά παιδιά. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που πήγαν να μας κοστίσουν. Εμείς κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Ασχέτως με ποιον θα παίξουμε θα λένε ότι είμαστε το αουτσάιντερ.
 
Πιο εύκολο είναι να είσαι παίκτης διότι αν δεν είσαι καλός μπορεί ο προπονητής να σε αλλάξει”

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος του αγώνα, Τόρλιν Φιτζπάτρικ, συμπλήρωσε: «Παίξαμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε, σαν να μην είχαμε τίποτα να χάσουμε, όπως μας είπε ο προπονητής μας και νικήσαμε. Προσπάθησα να τα δώσω όλα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι».