Τη συγκέντρωση των παικτών του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, “φωτογράφησε” σαν στοιχείο κλειδί για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Επιπλέον, εξέφρασε την πίστη του στο ότι η ομάδα του δεν επηρεαστεί από τις απουσίες: “Είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνουμε στην έδρα μας φέτος και πρέπει να το κερδίσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών μου και πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί από τις απουσίες.

Παίζουμε στο γήπεδό μας και έχουμε υποχρέωση απέναντι στο φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ΚΑΟΔ έδειξε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ότι είναι μια αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα”.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Παναγιώτης Καπερώνης, τονίζοντας: “Θέλουμε πολύ τη νίκη στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε με την βοήθεια των φιλάθλων μας. Πιστεύω ότι είναι βασικό να παίξουμε καλή άμυνα και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι.

Δεν θα είναι ένα εύκολο απόγευμα. Ο ΚΑΟΔ έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα φέτος κι αυτό αποδεικνύεται από την είσοδό του στα ημιτελικά του Κυπέλου Ελλάδας. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τον Απόλλωνα Πατρών στην Α1. Ήταν το παιδικό μου όνειρο”.