Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του ενημέρωσε τους φιλάθλους για την έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της ομάδας, θέλοντας έτσι να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο τους 500 αγώνες στην Ευρώπη. Οι εκπτώσεις ισχύουν από Τετάρτη (25/2) μέχρι Σάββατο (28/2) με το μόνο στο οποίο δεν θα ισχύσουν οι εκπτώσεις να είναι τα συλλεκτικά μπλουζάκια των 5οο αγώνων που κοστολογούντε στα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας η αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Μάλαγα καθώς ο Ολυμπιακός θα δώσει το 500ο παιχνίδι του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και το Official Olympiacos BC Store δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει μαζί με τους φίλους της ομάδας μας.

Η επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν με αφορμή τα 500 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα ρίχνει τις τιμές ανάλογα με τον σημαδιακό αυτόν αριθμό και κάνει εκπτώσεις ύψους 50% σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ. Μισή τιμή στα προϊόντα του Ολυμπιακού, τις εμφανίσεις της ομάδας, τα προπονητικά ρούχα, τα επετειακά, τα συλλεκτικά, του χορηγού ένδυσης της ομάδας μας της ΝΙΚΕ, σε… ΟΛΑ.

To bazaar του Official Olympiacos BC Store κάνει εκκίνηση από Τετάρτη (25/02) και θα ισχύει μέχρι και το Σάββατο (28/02) που είναι η τελευταία ημέρα των εκπτώσεων, με μοναδική εξαίρεση το συλλεκτικό μπλουζάκι για τα 500 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα της ομάδας μας το οποίο τιμάται στα 15 ευρώ. Φυσικά η έκπτωση του 50% ισχύει και μέσω του e-shop για αγορές μέσω του officialstore.olympiacosbc.gr.

Μία μοναδική ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι μπορούν να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα, αυτή την ιστορική στιγμή κάνοντας τις αγορές τους σε μοναδικές και πρωτοποριακές τιμές.

Σας περιμένουμε…”