Σε διεθνές τουρνουά στην Κρήτη θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός τον προσεχή Σεπτέμβρη, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα συμμετέχουν στο «1st International Basketball Tournament», στο οποίο θα αναμετρηθεί με την Αναντολού Εφές, τον Ερυθρό Αστέρα και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 23-25/09 στο Κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Έκλεισαν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο «Crete Heraklion – 1st  International Basketball Tournament» που θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης 23 και 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Η εταιρεία ALFA PLUS A.E, Promotion & Event Services, που διοργανώνει με την συμπαράσταση του Δήμου Ηρακλείου το Διεθνές τουρνουά, ανακοίνωσε τις ομάδες που θα συμμετέχουν.

Πρόκειται για τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό, την Αναντολού Εφές, φιναλίστ του τελικού για το πρωτάθλημα Τουρκίας, τον πρωταθλητή Σερβίας και Αδριατικής Λίγκας Ερυθρό Αστέρα και την  Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Ένα τουρνουά που θα αποτελέσει μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη και γενικότερα για την Κρήτη, ενώ θα προωθήσει και τον αθλητικό τουρισμό στο νησί. Στόχος είναι το τουρνουά να καθιερωθεί, να γίνει θεσμός, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων από την Ευρώπη κάθε καλοκαίρι και να γίνει προορισμός  Αθλητικός- Τουριστικός- Πολιτιστικός .

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο HERAKLION ARENA , στα “Δύο Αοράκια”».