Δεν είναι μόνο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι με το ένα πόδι έξω από το ΣΕΦ μετά την αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει η ρωσική ομάδα για την απόκτησή του. Τον δρόμο της εξόδου δείχνει να πήρε και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Σύμφωνα με το eurohoops ο Αμερικανός παίκτης τα βρήκε με την Γιούτα και θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του ΝΒΑ.

Οι Τζαζ θα πληρώσουν το NBA option out που υπήρχε στο συμβόλαιό του και θα τον αποκτήσουν, αφήνοντας «σύξυλο» τον Ολυμπιακό, που δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό στο όλο θέμα, λόγω του όρου για το ΝΒΑ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα έχουν βγει ήδη στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Ουίλιαμς-Γκος, καθώς ο παίκτης και η Γιούτα έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου.

Ο 25χρονος γκαρντ ήρθε πέρσι στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν ως ένα σημαντικό prospect. Ο Μπλατ τον πίστευε πολύ και θεωρούσε ότι σιγά, σιγά θα γινόταν ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Πέρσι, έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν έβγαλε και μάτια. Αυτό, βέβαια, έχει την εξήγησή του, καθώς έπαιξε για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο και υπό το τεράστιο βάρος της πίεσης που υπάρχει όταν κάποιος παίζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Στην Α1 αγωνίστηκε σε 23 ματς και είχε μέσο όρο 11,26 πόντους με (46,58% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα), 2,5 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ. Στην Ευρωλίγκα έπαιξε 30 ματς και είχε μέσο όρο 9,2 πόντους με 42,1% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ.