Ο Tyler Dorsey πριν λίγες ώρες ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, διότι βρήκε αυτό που ήθελε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος κινήθηκαν αστραπιαία και πλέον είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν τον ομογενή γκαρντ, καθώς είναι μία ανάσα από τον να τον αποκτήσουν τον άλλοτε combo guard της Unics Kazan Isaiah Canaan (πιθανότατα) με συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Πειραιώτες είχαν εκφράσει τα προηγούμενα 24ωρα το ενδιαφέρον τους στον παίκτη, έτσι ώστε να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που αποχωρoύσε οριστικά ο Dorsey από το Μεγάλο Λιμάνι. Μάλιστα στην κούρσα της απόκτησης του Αμερικανού είχε μπει και η Fener, η οποία ψάχνει επειγόντως για αντικαταστάτη του Nando De Colo, που επέστρεψε στην Villeurbanne.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος νίκησαν των ανταγωνισμό των πρωταθλητών Τουρκίας, με συνέπεια να φαίνεται ότι κλείνουν την περιφερειακή τους γραμμή με έναν πάικτη, που είναι πολύ καλός στον τομέα του σκοραρίσματος. Συγκεκριμένα ο 31χρονος άσος μέτρησε φέτος στην Euroleague 11,8 πόντους με 41% τρίποντο, ενώ έχει και θητεία αρκετών σεζόν στο ΝΒΑ. Τέλος οι επόμενες κινήσεις που πιθανότατα έπονται για τον Ολυμπιακό είναι αυτές των Κώστα Αντετοκούνμπο και Alec Peters.