Ο Aaron Harrison δεν κατόρθωσε να προπονηθεί ούτε σήμερα (16/2) και έμεινε πάλι στα «πιτς» με αποτέλεσμα η αγωνία του Ολυμπιακού για την συμμετοχή του παίκτη στο ματς (18/2, 19:30) με την Anadolu Efes στην Πόλη στην Euroleague να… χτυπάει κόκκινο.

Η συμμετοχή του ερυθρόλευκου γκαρντ, που ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στην μέση και δεν έπαιξε και στο χθεσινό φιλικό με το Μεσολόγγι, θα ξεκαθαρίσει μια και καλή αύριο (17/2), λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη.

Η κατάσταση του παίκτη του Ολυμπιακού θα επανεξεταστεί αύριο κι αν ο Αμερικανός δείξει καλύτερα θα πάει με την ομάδα στην Τουρκία κι εκεί θα γίνει νέα επανεξέταση για να φανεί πια 100% αν μπορεί να παίξει στο ματς με την Anadolu Efes.

Μέχρι και σήμερα, πάντως, τα δεδομένα με Αμερικανό, δείχνουν ότι ο Aaron Harrison θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για την μάχη της Τουρκίας.

Από την άλλη «εκτός» παραμένει φυσικά εδώ και πολύ καιρό και ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο «Παπ» έχει να παίξει από τις 23/12/2020. Εκείνη την περίοδο είχε ταλαιπωρηθεί από ραιβόκρανο, έπαιξε όμως, στις 23/12 στο ματς με τη Fenerbahce. Τραυματίστηκε όμως, εκεί (υπέστη αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους) και από τότε είναι «νοκ άουτ».

Μάλιστα η επιστροφή του δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα. Όλα δείχνουν ότι έχει ακόμα δρόμο μέχρι να ξαναπαίξει και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε θα γυρίσει στην ενεργό δράση.