Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάρης Μαραγκός. Ο νεαρός σέντερ, ανακοινώθηκε από τους «ερυθρολεύκους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αποτελώντας ακόμη μία «επένδυσή» τους για ένα εξίσου σπουδαίο μέλλον. Στα 22 του χρόνια, κι αφού είχε ξεκινήσει στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, ο Μαραγκός «επαναπατρίζεται» ύστερα από τέσσερα χρόνια σπουδών στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά στο κολλέγιο George Washington κι έπειτα στο American.

Ο εν λόγω παίκτης βέβαια, δεν ήταν μακριά από το να επιστρέψει στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο Στιβ Γιατζόγλου είχε παραδεχθεί μέσω του Basketblog.gr πως αναζητούσε παίκτη στις δικές του προδιαγραφές, για να ενισχύσει περαιτέρω την Καβάλα στην προσπάθεια να παραμείνει στην Basket League, με τον Μαραγκό βέβαια να μην μπορεί να έρθει ως τελειόφοιτος. Η υπομονή του τον δικαίωσε, καθώς θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Πάρη Μαραγκό. Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τέσσερα χρόνια».

Το who is who του Πάρη Μαραγκού 

Hμ. Γεν.: 19/01/1994 

Τοπ. Γεν.: Μαρούσι 

Ύψος: 2.06? 

Πρ. Ομάδες: Παναθηναϊκός (2010-2012), George Washington (2012-2014), American (2014-2016). 

Ο Πάρης Μαραγκός μίλησε στο σάιτ της ΚΑΕ για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. «Γύρισα από τις ΗΠΑ έχοντας στο μυαλό μου το να αρχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Νιώθω ευλογημένος για την ευκαιρία που μου έχει δοθεί» είπε αρχικά το νέο μέλος των πρωταθλητών Ελλάδος για να συνεχίσει λέγοντας πως περιμένει να μάθει πολλά από Σπανούλη και Πρίντεζη. «Είμαι 100% σίγουρος πως θα μάθω πάρα πολλά πράγματα, ειδικά από τον Πρίντεζη που παίζουμε και στην ίδια θέση. Όσο για τον Σπανούλη, τι να πω εγώ, πρόκειται για τον απόλυτο ηγέτη. Είμαι ευτυχισμένος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να κερδίσω όσα περισσότερα γίνεται χρόνο με τον καιρό και να μάθω πολλά από τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου».