Η προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Μπαρτσελόνα έσπασε τα κοντέρ και ανέβασε στα ύψη το ενδιαφέρον του κόσμου, κάτι που είχε αντίκτυπο και στο OlympiacosBC TV καθώς το  επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ξεπέρασε τις 500.000 προβολές και συνεχίζει… 

Αναλυτικά:

Μισό εκατομμύριο views σε τέσσερις μέρες! Το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube ξεπέρασε τις 500.000 προβολές και συνεχίζει… 

Στο OlympiacosBC TV είδατε αποκλειστικά και μοναδικά πλάνα από τον τέταρτο προημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα που σφράγισε την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στο ένατο φάιναλ φορ της ιστορίας τους, το πέμπτο στα τελευταία επτά χρόνια. 

Μέσα από το OlympiacosBC TV μπήκατε στα αποδυτήρια των θριαμβευτών, είδατε τους πανηγυρισμούς τους, ακούσατε τα λόγια καρδιάς που είπε ο ένας στον άλλον. 

Από το OlympiacosBC TV θα συνεχίσετε να βλέπετε αποκλειστικά βίντεο από την «ερυθρόλευκη» παρέα. 

Τα 12 βίντεο που ανεβάσαμε με θέμα τον τέταρτο προημιτελικό έχουν συνολικά 455.248 views, αλλά ο συνολικός αριθμός των views για τοwww.youtube.com/olympiacosbc για το διάστημα 24/4-27/4 ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο! 

olympiacos-tv-miso ekatomirio-viewrs