Μετά τον Τζέιμς Ντόρσεϊ, σειρά στις αφίξεις πήρε ο έτερος “ερυθρόλευκος” σέντερ, Κάιλ Χάινς. Ο 26χρονος Αμερικανός προσγειώθηκε στη χώρα μας σήμερα το πρωί με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, και με τον ίδιο να δηλώνει πως το κίνητρο παραμένει υψηλό για εκείνον και τους συμπαίκτες του, αν και είναι δύσκολο να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε πέρσι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

“Πέρσι κανείς δεν περίμενε αυτό που καταφέραμε. Κάναμε μια μεγάλη έκπληξη, αλλά φέτος θα είναι όλα θα διαφορετικά γιατί όλοι θα μας περιμένουν και θα μας υπολογίζουν. Από την πλευρά μας θα είμαστε έτοιμοι, όμως, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Το γεγονός πως έμειναν οι περισσότεροι παίκτες και έγιναν ελάχιστες αλλαγές, θα μας βοηθήσει αρκετά” ήταν οι πρώτες κουβέντες του Κάιλ Χάινς, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους της νέας σεζόν:

“Αυτό που ζήσαμε δεν είναι εύκολο να το επαναλάβουμε. Θέλουμε να το ζήσουμε ξανά το περσινό, αλλά επαναλαμβάνω, δεν θα είναι εύκολο. Το θέλουμε πολύ όμως. Όλα τα παιδιά που έμειναν από πέρσι έχουμε το ίδιο κίνητρο και τους ίδιους στόχους”.

Παράλληλα, μίλησε και για την παραμονή των Λο και Ντόρσεϊ στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ: “Μίλησα με τον Έισι (Λο) πολλές φορές αυτή την εβδομάδα και μιλούσαμε τακτικά και με τον Τζόι (Ντόρσεϊ). Χάρηκαν που έμειναν και εγώ χάρηκα που και οι δύο επέστρεψαν. Ήταν μια μικρή έκπληξη για εμένα γιατί θα μπορούσαν και οι δύο να έχουν υπογράψει στο ΝΒΑ“.

Τέλος, αναφορικά με την υποδοχή που του ετοίμασαν οι δικοί του άνθρωποι όταν επέστρεψε -μετά το τέλος της περσινής σεζόν- στην Αμερική δήλωσε: “Όταν επέστρεψα στις ΗΠΑ ήρθαν φίλοι μου στο αεροδρόμιο και το διασκεδάσαμε αρκετά αφού μου έκαναν μια υπέροχη υποδοχή έκπληξη. Όταν έμεινα μόνος σκεφτόμουν για ημέρες τι καταφέραμε, ήταν απίστευτο. Οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες πλέον και πρέπει να ανταποκριθούμε. Έλεγα στον εαυτό μου πρέπει να επιστρέψω στην Ελλάδα και να τα καταφέρουμε και πάλι”.