Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ απέναντι στη Χίμκι, κατάφερε νε επιστρέψει στο παιχνίδι και να πάρει τελικά τη νίκη μέσα στη Μόσχα. Ο Κάιλ Χάινς ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Πειραιά, με τον ίδιο να τονίζει στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού πως η ομάδα διαθέτει στο ρόστερ της μαχητές.

Αρχικά ο Αμερικανός σέντερ, αναφέρθηκε στην απόδοσή του. “Εγώ προσπάθησαν να παίξω καλά. Προσπάθησα να δώσω ενέργεια, προσπάθησα να παίξω το ρόλο μου”.

Στην ερώτηση για το πώς νιώθει που κάποιοι τον χαρακτήρισαν «αρκούδα» μετά την εμφάνισή του, είπε: “Προσπάθησα να παλέψω και να είμαι επιθετικός. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Τα τελευταία 15 λεπτά βρήκαμε την ενέργεια για να επιστρέψουμε”.

Τέλος, για το πώς τα κατάφερε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηανϊκό, απάντησε: “Αυτό κάνουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας. Αυτό κάνουμε φέτος, αυτό κάναμε και πέρσι. Αυτή την ομάδα χτίσαμε, για τις δύσκολες στιγμές, αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Δείξαμε χαρακτήρα, έχουμε χαρακτήρα σ’ αυτήν την ομάδα. Έχουμε μαχητές στο ρόστερ. Μαχόμαστε σκληρά κάθε μέρα για τέτοιες στιγμές”.