Του Νικήτα Αυγουλή
28/01/2012 (18:35)

Μετά το παιχνίδι με την Γαλατά ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και κόντρα στον ΑΓΟΡ αυτό μοιάζει με ιδανική ευκαιρία. Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για το επικείμενο ματς και ξεκαθάρισε ότι μπορεί να κρύβει παγίδες για την ομάδα του:
“Για μας το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ σημαντικό, αφού περιλαμβάνει πολλά σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξεκινάμε με το Ρέθυμνο, μια ομάδα με τρία αξιοπρόσεχτα σημεία στο παιχνίδι της.

Τη θετική σχέση ασίστ – λαθών, την ικανότητα στο τρίποντο και την έμφαση στο τρανζίσιον παιχνίδι. Όπως σε κάθε ματς, το ζητούμενο είναι η αμυντική προσήλωση και να μπορέσουμε να ενσωματώσουμε στο παιχνίδι μας τα δυο νέα παιδιά, έχοντας παράλληλα θετική εικόνα“.

Το πρώτο παιχνίδι στο Ρέθυμνο ήταν πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους δείχνει να το θυμάται καλά. Ο Λιθουανός γκαρντ ξεκαθάρισε ότι ο ΑΓΟΡ δεν πρέπει να βρει ευκαιρία για να διεκδικήσει τη νίκη: “Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στην Τουρκία και να μη σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Εφές, γιατι το Ρέθυμνο έδειξε και στο πρώτο ματς στην Κρήτη ότι αν πάρει “αέρα” μπορεί να κάνει ζημιά. Έχουν ενθουσιασμό, δεν έχουν άγχος και εμείς δεν πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα“.