Δηλώσεις παραχώρησαν τα “αφέντικα” της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την νίκη της ομάδας τους επι του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκαν στην διοικητική διαμάχη ανάμεσα στους δύο “αιώνιους”. “Σπόντα” από Γ. Αγγελόπουλο για παιχνίδι… ενηλίκων!

Αναλυτικά:

Π. Αγγελόπουλος: “Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως πάμε για το «διπλό» στη Μάλαγα. Φεύγεις από το σήμερα και πας στον επόμενο στόχο. Αγωνιστικό δώρο, πέραν του Ιανουαρίου, υπάρχει περιθώριο μέχρι την 6η αγωνιστική στο ΤΟΡ16 για αλλαγή στο ρόστερ. Αν κριθεί τότε από τον προπονητή θα δούμε. Εκτός αγωνιστικού, να είναι όλοι υγιείς. Σήμερα είδαμε να παίζουμε μαζί οι Ντάρντεν και Λοτσέσκι. Περιμένουμε τον Παπαπέτρου. Τον Ιανουάριο θα δούμε τον Ολυμπιακό κομπλέ.

Αυτό που μπορεί να γίνει, είναι να σέβονται και οι δύο πλευρές τους νόμους. Εμείς ήμασταν τιμωρημένοι και βλέπαμε τις μεταδόσεις από το σπίτι μας. Η αντίθετη πλευρά δεν το σεβάστηκε και «έφαγε» άλλους 10 μήνες με το Ρέθυμνο. Έστω κι αν κάναμε υπερβολικές δηλώσεις δεν ήρθαμε στο γήπεδο.
Μπορεί να γίνει σε πολλά παιχνίδια το κλίμα να είναι ήσυχο, όπως σήμερα. Είναι δύσκολο με τις δηλώσεις, τις ανακοινώσεις που έβγαιναν ανά δύο ώρες. Αλλά μπορεί να πάει καλύτερα”.

 

Γ. Αγγελόπουλος:”Δώσαμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.  Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και πιο εύκολα ήταν δύσκολο ματς, είχε άγχος. άλλωστε ήταν αγώνας μεταξύ ενηλίκων γι’ αυτό και ήταν δυνατός. Εμείς δεν συμμετέχουμε στον χαρτοπόλεμο που λέτε ότι γίνεται από τις διοικήσεις. τοποθετηθήκαμε συνολικά στη media day του Οκτωβρίου. ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει 5 ανακοινώσεις, εμείς καμία. έχουμε σημαντικές διαφορές. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα (ενίσχυσης). Είναι θέμα του προπονητή. Οι παίκτες μεταξύ τους δεν έχουν πρόβλημα. Θέλει δηλώσεις και από τους παράγοντες σε αντίστοιχο πνεύμα. Στην δική μας πρώτη παρουσία στο ΟΑΚΑ, με τη νίκη μας στον τρίτο τελικό, με τη λήξη του αγώνα, είδατε τις δηλώσεις κάναμε. Χαρήκαμε δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το σύνολο των οπαδών του Παναθηναϊκού και ακολούθησε ένα παιχνίδι.

Αναμένουμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή. Δεν γνωρίζουμε κάτι. Πιστεύουμε μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν ξέρουμε κάτι”
 
To βίντεο με τις δηλώσεις τους από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube