Στην ανάγκη να προσφέρουν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού στήριγμα σε ένα από τα βασικά «ατού» της ομάδας, τον Γιώργο Πρίντεζη, λόγω του θανάτου του πατέρα του, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», λίγο πριν το τζάμπολ, αναφέρθηκε στον τρόπο, με τον οποίο η ομάδα του θα φτάσει στο 1-0 στη σειρά των τελικών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Είναι το πρώτο ματς της σειράς. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την έδρα μας και να παίξουμε με πάθος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τους παίκτες του και να κάνουμε σήμερα το 1-0. Στόχος είναι και να παίξουμε καλά και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το σκορ δεν μας ενδιαφέρει».
 
Για τον αντίκτυπο που θα έχει στον Ολυμπιακό, ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου Πρίντεζη: «Ξέρουμε ότι είναι ένα ανθρώπινο γεγονός, πολύ δυσάρεστο. Ο ίδιος ξέρει πόσο φορτισμένος είναι και εμείς θα τον βοήθησουμε ως ομάδα».
 
Λίγο αργότερα, από τη δική του πλευρά, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε«Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, γι’ αυτό παλεύουμε όλη τη σεζόν. Όταν φτάνει η στιγμή να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα θέλεις να τα δώσεις όλα. Κάθε χρονιά υπάρχει πάθος, αίσθημα του ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα, “πέφτουν κορμιά”.

 
Ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετικό προπονητή και προσθήκες. Πιστεύουμε ότι θα είναι βελτιωμένοι και θα έχουμε διαφορετικά ματς. Έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό, θα είμαστε πανέτοιμοι. Ξεκινάμε και τελειώνουμε στην άμυνά μας. Δίνουμε μεγάλη βάση στην άμυνα και την αμυντική λειτουργία. Έχουμε αθλητική ομάδα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με τις προσθήκες ξένων παικτών έχει καλούς σκόρερ. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους παίκτες – κλειδιά που έχουν. Αν κλείσουμε και περιορίσουμε τα ατού τους, τότε θα είμαστε σε καλή μοίρα».
 
Για το αν μπορούν να πάρουν και πάλι το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» με «σκούπα»: «Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Επικεντρωνόμαστε στο πρώτο παιχνίδι και μόνο. Θέλουμε να κάνουμε το 1-0 στη σειρά, δεν σκεφτόμαστε το 3-0. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Το σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».