Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι ένας από τους άτυχους της φετινής σεζόν, μιας και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις και αύριο (18/12) αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί στην απαραίτητη επέμβαση για τη ρήξη χιαστών.

Ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ μέσω δημοσίευσης του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook θέλησε να κλείσει το κεφάλαιο των συζητήσεων που είχαν ανοίξει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τον τραυματισμό του και την απόδοση ευθυνών, με τον ίδιο να εύχεται να γυρίσει δυνατότερος και ο Ολυμπιακός να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

 «Μεθαύριο μπαίνω χειρουργείο. Το πρώτο της ζωής μου και ελπίζω το τελευταίο… Διαβάζω ένα σωρό σχόλια αυτές τις ημέρες αναφορικά με τον τραυματισμό μου και ήθελα απλά να πω μερικά πράγματα. Ό,τι έγινε έγινε και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Είμαστε μία ομάδα και στην ομάδα θα κάνουν όλοι λάθη. Και ειδικά εγώ δεν τα έχω αποφύγει τα λάθη αυτά τα χρόνια… Όποτε ας τελειώσει αυτό το θέμα εδώ, προχωράμε μπροστά. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί, στα δύσκολα, όμως, πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους κι όχι να κάνουμε μία κατάσταση χειρότερη.

Δύο πράγματα μόνο σκέφτομαι. Να ξαναγυρίσω δυνατότερος από ποτέ και να σηκώσω την κούπα με την ομάδα στο Βελιγράδι και ας μην παίξω».