Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί αύριο να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις αν επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του και πάει το παιχνίδι στα μέτρα του εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να φέρει τους “Ερυθρόλευκους” ακόμα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι των γηπεδούχων να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ παράλληλα μίλησε με θετικά σχόλια για τον τρόπο παιχνιδιού της Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Για εμάς σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει το “πρέπει”, δεν ξεχωρίζουμε κάποιο παιχνίδι. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε όσα μας είπαν οι προπονητές μας για να πάρουμε όλα αυτά που θέλουμε”.

Για την Ζαλγκίρις: 

“Είναι σε πολύ καλή περίοδο. Παίζουν ένα μπάσκετ που οφείλεται στην ομαδικότητά τους. Εχουν καλούς αυτοματισμούς, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και παίζουν ο ένας για τον άλλον. Πιστεύω ότι αυτό τους κάνει μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Εχουμε δει πως έχουν νικήσει σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο παρκέ να δείξουμε πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας”.