Ο Ματίας Λεσόρ έφερε πάλι στην επιφάνεια το φλερτ του Ολυμπιακού μαζί του. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ σέντερ του Ερυθρού Αστέρα ρωτήθηκε από έναν φίλο του Ολυμπιακού στα social media για το τι γίνεται με τους ερυθρόλευκους. Ο Λεσόρ απάντησε με αινιγματικό τρόπο και έφερε πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας γ’ αυτόν. Η απάντησή του στο ερώτημα ήταν: “Περίμενε και θα δεις”!

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον 25χρονο (2.06μ.) και είχε βάλει πλώρη προ καιρού για την απόκτησή του. Ο παίκτης, όμως, έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και τα λεφτά που ζητούσαν οι Σέρβοι για το buy out φαίνεται πως αποτέλεσαν τροχοπέδη στην μετακίνηση του Γάλλου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Λεσόρ, πάντως, έστω και αυτό τον αινιγματικό τρόπο αφήνει να εννοηθεί ότι… κάτι κινείται στο όλο θέμα. Από την άλλη, ο Ντέιβιντ Μπλατ δείχνει να έχει αποφασίσει να ενισχυθεί η γραμμή των ψηλών με έναν ακόμα αθλητικό παίκτη. Ο Λεσόρ πληρεί επ’ ακριβώς τις… προδιαγραφές που έχει θέσει ο 50χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής και έτσι το όλο θέμα δείχνει να έχει… ψωμί ακόμα.

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ POST ΤΟΥ ΛΕΣΟΡ