Μπορεί όπως ήταν φυσικό να αισθανόταν κουρασμένος από την προετοιμασία, ωστόσο το πρόσωπο του Πέρο Αντιτς φώτιζε από χαρά, στις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού όπως ανέφερε σε περίπου ένα μήνα περιμένει να έρθει στη ζωή ο γιός του, Πάβελ.

Οταν τον ρωτήσαμε αν ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, απάντησε: “Δεν θέλω να του βάλω περιορισμούς. Και η γυναίκα μου άλλωστε παίζει βόλεϊ. Το σίγουρο είναι ότι θα τον ωθήσουμε προς τον αθλητισμό και από εκεί και πέρα είναι δική του απόφαση”.

Ο Σκοπιανός παίκτης μίλησε και για την προετοιμασία της ομάδας, αναφέροντας πως “ξεκινήσαμε πολύ καλά. Εχουμε πολύ καλή ψυχολογία και θα παλέψουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Οσο για το αν υπάρχουν διαφορές στην ομάδα με την έλευση του νέου προπονητή, είπε: “Σίγουρα ο κ.Ιβκοβιτς και ο κ.Μπαρτζώκας έχουν διαφορετικά στιλ. Ο καινούριος προπονητής μας είναι νέος και επιτυχημένος και ποντάρει πολύ στην άμυνα και στο γρήγορο παιχνίδι, κάτι που δείξαμε και στα μέχρι στιγμής φιλικά”.

Αμέσως μετά, σειρά είχε ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος στάθηκε στο ότι η ομάδα έχει κρατήσει τον κορμό της περσινής σεζόν, κάτι που θεωρεί πλεονέκτημα: “Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα με την προηγούμενη χρονιά. Είναι πλεονέκτημα, γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου. Η άφιξη του νέου προπονητή μας επιτρέπει να πειραματιστούμε και να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας”.

Οταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει κάτι που θα του λέιψει από τον Ντούσαν Ιβκοβιτς ήταν λιτός, αλλά κατανοητός: “Σίγουρα το πάθος που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ζούσε το παιχνίδι με τον δικό του τρόπο. Πλέον όμως έχουμε νέο προπονητή που είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και κοιτάμε μπροστά”.

Ολοκληρώνοντας, ο Αμερικανός έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, λέγοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη του. Μας βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους μας. Να ξέρουν ότι παίζουμε γι’αυτούς”.