Το περασμένο καλοκαίρι, το «δίπολο» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Βλαντιμίρ Μίτσοφ είχε νικήτρια την τουρκική ομάδα, με τον Σέρβο φόργουορντ να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όμως, δεν αποκλείεται να φέρουν τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην έξοδο, με φυσικό επακόλουθο να είναι το ενδιαφέρον διαφόρων «μνηστήρων».

Πιο δυναμικά φαίνεται να έχουν εισέλθει ξανά στην προκειμένη περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι», θέλοντας να ενισχυθούν στη θέση «3». Σύμφωνα με το eurobasket.com, μάλιστα, ο πειραιώτικος σύλλογος έχει καταθέσει εξαιρετική πρόταση που σίγουρα θα λάβει υπόψη του ο Μίτσοφ. Πολλά θα εξαρτηθούν, βέβαια, από το ραντεβού της επόμενης εβδομάδας, μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της διοίκησης της «Γαλατά», με την πρώτη να ζητά τις απαραίτητες εγγυήσεις, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Την φετινή σεζόν, ο Μίτσοφ είχε κατά μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα, 11.3 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά αγώνα, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα σημείωσε 9.9 πόντους και τρία ριμπάουντ.