Όλοι χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας «πάγωσαν» όταν είδαν τον Γιώργο Πρίντεζη να τραυματίζεται και να αποχωρεί με την βοήθεια των συμπαικτών του από το παρκέ. 

Όμως σήμερα στις τάξεις των Πρωταθλητών Ελλάδας επέστρεψαν τα χαμόγελα καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Έλληνας φόργουορντ έδειξαν ότι δεν έχουν πειραχτεί οι χιαστοί του και ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα έσω μηριαίου κονδύλου και διάταση του έξω πλαγίου συνδέσμου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της στο facebook ότι ο Πρίντεζης θα απουσιάσει για 10-15 μέρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει μόνο τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ερυθρό Αστέρα και Μπάμπεργκ. Όπως καταλαβαίνει κανείς η ζημιά είναι μικρή σε σχέση με τον φόβο που υπήρχε ότι ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού έχει σοβαρότερο πρόβλημα.

Όσο για τον Βασίλη Σπανούλη έκανε εξετάσεις, αλλά το πρόβλημα του είναι σαφώς λιγότερο σοβαρό αφού έχει απλά μαζευτεί υγρό στο γόνατο του και η συμμετοχή του απέναντι στον ΠΑΟΚ (18/12, 18:00) είναι αμφίβολη. Στα ματς της Ευρωλίγκα με τους Σέρβους και την Μπάμπεργκ πιθανότατα θα είναι έτοιμος, αλλά αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες.