Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του (εκτός των Σπανούλη, Πρίντεζη, Σλούκα, Περπέρογλου και Μπέγκιτς) αναχώρησαν με τον Έλληνα τεχνικό να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος πως η ομάδα του με σκληρή δουλειά θα φτάσει πολύ ψηλά.

“Είναι λάθος να βάλουμε προτεραιότητα σε κάποια διοργάνωση. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ μακριά φέτος”, τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και στη συνέχεια ανέφερε: “Σκοπός μας είναι οι παίκτες που ήρθαν, να καταλάβουν τη νοοτροπία της ομάδας. Δυστυχώς θα λείψουν πολλά άτομα και από την Εθνική και είναι κάτι που δυσκολεύει την προετοιμασία.

Στην περσινή χρονιά υπήρχε μεγάλη φθορά σε όλες τις ομάδες. Και με βάση αυτό, εμείς φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πιο βαθύ ρόστερ. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να πάρουμε δύο ταλαντούχους παίκτες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της προπόνησης, αλλά και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν τις δυνατότητές τους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το ρόστερ είναι πλούσιο, βαθύ και αξιόλογο. Τα νέα πρόσωπα δημιούργησαν μια νέα κατάσταση στον Ολυμπιακό. Έχουν μεγάλο κίνητρο, προσόντα και χαρακτήρα να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει”.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε, είπε: “Τα πράγματα παρουσιάστηκαν έτσι όπως ήθελε το μέσο να παρουσιαστεί. Δεν είχα οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό μου, ο Ολυμπιακός είχε. Και η συμφωνία που είχα κάνει με τη Φενέρ ήταν εφόσον ο Ολυμπιακός δεν με ήθελε. Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός με ήθελε, δεν υπήρχε τίποτα άλλο στο μυαλό μου”.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του δήλωσε: “Έχουμε πάει και άλλες φορές στο Καρπενήσι. Όλη η ταλαιπωρία που θα περάσουμε είναι αναγκαία για τη συνέχεια της σεζόν. Θα είναι δυσκολότερη η προετοιμασία αφού λείπουν πολλοί παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Πέρσι μας περίμεναν όλοι στη γωνία και τα καταφέραμε. Πρώτα, όμως, ξεκινάμε από το πρωτάθλημα και μετά σκεφτόμαστε”.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά Ιωάννης Παπαπέτρου υπογράμμισε: “Είναι διαφορετικό το συναίσθημα να κάνεις προπονήσεις από το κολέγιο πλέον στον πρωταθλητή Ευρώπης. Υπάρχει άλλη δουλειά και φυσικά υψηλότερες προοπτικές και απαιτήσεις. Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Στο Καρπενήσι, στόχος μας είναι να δέσουμε σαν ομάδα. Πάμε βήμα-βήμα για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν πρέπει”.

Τέλος ο Δημήτρης Αγραβάνης ανέφερε: “Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Λείπουν οι διεθνείς, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να δουλέψω και να προσφέρω στο κλαμπ”.