Την ώρα που η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, προετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του (παρά τις απουσίες των διεθνών) και μάλιστα ανεβάζει ρυθμούς, καθώς από το Σάββατο ξεκινούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει τους παίκτες του να δουλεύουν σκληρά ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που τον γεμίζει με αυτοπεποίθηση.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε και τον Ματ Λοτζέσκι να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ και ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς θέλοντας να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ώστε να βοηθήσει τα μέγιστα την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Το Σάββατο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια συμπεράσματα και να δοκιμάσει κάποια σχήματα στο φιλικό με τη Μοντεγκρανάρο, ενώ το κλίμα στον σύλλογο όπως δείχνουν οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι εξαιρετικό.

Στο μεταξύ η ΚΑΕ ενημέρωσε πως: Η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο FB (www.facebook.com/olympiacosbc<“>http://www.facebook.com/olympiacosbc>) ξεπέρασε τα 60.000 Like δείχνοντας την αγάπη των φίλων της ομάδας για τους Back2Back Πρωταθλητές Ευρώπης.

Από τον Μάιο του 2012 έως και σήμερα η “ερυθρόλευκη” παρέα στη σελίδα μας έχει αυξηθεί κατά 500% και ο στόχος μας είναι να μεγαλώνουμε καθημερινά και να δυναμώνουμε την παρουσία του Ολυμπιακού σ’ όλα τα Social Media”.