Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτό που έγραψε ο ίδιος στο Instagram. Ο Λετονός γκαρντ του Ολυμπιακού ολοκληρώνει τις διακοπές που κάνει στην Ελλάδα με την σύζυγό του. Σήμερα (31/5) ο παίκτης του Ολυμπιακού ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με την σύζυγό του με φόντο ένα μαγευτικό ελληνικό τοπίο. Η είδηση όμως, βγήκε από αυτό που έγραψε από κάτω. Ο Λετονός ανέφερε στο μήνυμά του: «Θα μας λείψεις Ελλάδα»!

Αν το μήνυμά ισχύει στην κυριολεξία του, τότε είναι ξεκάθαρο ότι ο Λετονός λέει «αντίο» στον Ολυμπιακό. Το ενδεχόμενο, βέβαια να αποχωρήσει ήταν γνωστό τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ φαίνεται να έχει αποφασίσει να κάνει γερό ξεσκαρτάρισμα στις θέσεις των ξένων της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Γιάνις Στρέλνιεκς, βέβαια, τελείωσε φέτος. Το ενδεχόμενο όμως, να έγινε ή να γίνει προσπάθεια να ανανεωθεί, δείχνει να μη υπάρχει. Βάσει όσων έγραψε ο παίκτης. Είναι, πάντως, κοινό μυστικό ότι ο Λετονός δύσκολα θα έμενε, μετά το «έγκλημα» που είχε κάνει στις 25/2/2018 στο παιχνίδι της Εθνικής Λετονίας στην Ποντγκόριτσα απέναντι στο Μαυροβούνιο στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο Στρέλνιεκς τραυματίστηκε στην διάρκεια του ματς. Φάνηκε αμέσως ότι είχε υποστεί θλάση. Ο παίκτης, όμως, δεν ήθελε να βγει από το παρκέ. Αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει για να βοηθήσει την ομάδα, κάτι που αποκάλυψε την επόμενη μέρα ο μάνατζέρ του σε ποστ που έκανε στα social media. O Λετονός, όμως, έπαθε έτσι μεγάλη ζημιά και από τότε δεν έπαιξε ξανά, αφήνοντας τον Ολυμπιακό χωρίς την βοήθειά του.

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ