Εξελίξεις θα φέρει η νέα εβδομάδα στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Εξάλλου η κλήρωση της Ευρωλίγκα πλησιάζει (06/07) και όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα πάει στη Βαρκελώνη με προπονητή, ο οποίος προφανώς θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Εξάλλου δεν μπορεί να “τραβήξει” περισσότερο το θέμα του τεχνικού, καθώς τα περιθώρια εξαντλούνται.

Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο γενικότερος σχεδιασμός της ομάδας σε περίπτωση που ο Γιώργος Πρίντεζης δεν συνεχίσει στους “ερυθρόλευκους”. Κι αυτό γιατί τα χρήματα που προσφέρει η Φενέρ είναι πολλά σε σχέση με εκείνα που μπορούν να διαθέσουν οι Πειραιώτες για την επόμενη σεζόν.

Και μπορεί πέρσι τέτοια εποχή να μην σήμαινε πολλά μία ενδεχόμενη αποχώρηση του, όμως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πρίντεζης ήταν καταλυτικός τόσο στην πορεία προς τον τίτλο της Ευρωλίγκα, πετυχαίνοντας το νικητήριο καλάθι, όσο και στο πρωτάθλημα που ήταν πρώτος σκόρερ των “ερυθρολεύκων”.

Τέλος, η απόφαση του “Πρι” θα αλλάξει και την ποσόστωση των Ελλήνων στον Ολυμπιακό, ενώ είναι πολύ πιθανό να μείνει και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος