H Ολυμπία Χοψονίδου έφερεστον κόσμο το… έκτο της οικογένειας Σπανούλη σήμερα (20/1) το πρωί σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας και ο «V-Span» ήταν φυσικά στο πλευρό της.

Πέρασε χρόνο δίπλα της είδε το έκτο παιδί τους το χάρηκε με την ψυχή του, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει όλη την μέρα μαζί τους. Το καθήκον βλέπετε, τον καλούσε και έτσι δεν γινόταν να μείνει πολύ εκεί.

Ο Ολυμπιακός είχε προπόνηση στο ΣΕΦ, καθώς τον περιμένει η μάχη με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στις 23/1 στην 21η Αγωνιστική της Euroleague. Ετσι ο Σπανούλης δεν θα μπορούσε να λείψει από εκεί όσο κι αν ήθελε να μείνει στο πλευρό της γυναίκας του και του νεογέννητου παιδιού τους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν συνέχεια δίπλα στην Ολυμπία Χοψονίδου και πριν μετά την γέννα. Αρκετή ώρα, μετά, όμως, έφυγε από το μαιευτήριο. Με προορισμό φυσικά το ΣΕΦ.

Ο Σπανούλης πήγε στο φαληρικό στάδιο και έκανε προπόνηση με την ομάδα. Ο αρχηγός, πάντως, γλύκανε χθες τους συμπαίκτες, το τεχνικό τιμ και όλους όσοι ήταν στο ΣΕΦ εκείνη την ώρα. Είχε μαζί του γλυκά για να κεράσει τους ερυθρόλευκους για την γέννηση του παιδιού του. Ετσι τους… γλύκανε όλους και φυσικά άπαντες του έδωσαν τις απαραίτητες ευχές τους.