Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην κατάσταση των τεσσάρων τραυματιών.

Η επάνοδος του Πρίντεζη θα πάρει παράταση 10 ημερών καθώς ο υπαρχηγός των “ερυθρολεύκων” πάσχει από οστικό οίδημα στο χειρουργημένο του αστράγαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για αυτό το διάστημα.

Ανάλογα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ακολουθούσε συντηρητική αγωγή με μαγνητική αντλία  και ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης τις τελευταίες τρείς εβδομάδες, ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπύρηνωση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για διάστημα περίπου 20 ημερών αφού πρέπει να αναρρώσει πλήρως. Η επάνοδος του αναμένεται στις αρχές του 2015.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική και αξονική τομογραφία στο αριστερό του χέρι, με την κατάσταση του να παρουσιάζει βελτίωση.  Ο Έλληνας γκαρντ έχει  ρωγμή στο έλασσον πολύγωνο με το συνοδό οστικό οίδημα στο ίδιο οστό και στη βάση του δεύτερου μετακαρπίου με αποτέλεσμα, να μένει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Λαμποράλ στην Βιτόρια.

Στο μέτωπο του τραυματισμού του Ματ Λοτζέσκι, ο παίκτης έχει ξεκινήσεις ατομικές προπονήσεις και είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει με την ομάδα στην Ισπανία. Δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί βέβαια, αλλά θα δώσει το παρόν στις προπονήσεις της ομάδας.