Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν ένας εκ των κορυφαίων με τους 20 πόντους που σημείωσε κόντρα στην Mega στη φιλική αναμέτρηση των Πειραιωτών σήμερα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Βούλγαρος φόργουορντ των ερυθρολεύκων τόνισε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν ανάλογη με αυτά που έδειξε ο coach Μπαρτζώκας.

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Βεζένκοφ:

«Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όπως κάνω σε κάθε ματς. Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε πολλούς πόντους και όταν βελτιώσαμε λίγο τα πράγματα νικήσαμε. Πρέπει να μας προβληματίσει η εικόνα μας και να δούμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τον Ιανουάριο».

«Κρίνει πολλά αυτός ο μήνας, έχουμε εφτά δύσκολα ματς, αλλά τα κοιτάμε ξεχωριστά. Έρχεται η Μπάγερν που κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο ψηλά η οποία παίζει ποιοτικά κι έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Πρέπει να κοιτάξουμε εμάς όμως γιατί δεν δείξαμε αυτά που ήθελε ο προπονητής κι εμείς».

Τέλος για τον χαρακτήρα των φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο των Monday Night Against Covid-19 τόνισε:

«Σε αυτό το παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι η βοήθεια που δίνεται στη μάχη κατά του κορονοϊού. Αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο εχθρό που πολεμάμε όλοι μαζί και έχουμε βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση κυρίως όλοι αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό και είμαστε χαρούμενοι που η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin βοηθούν με αυτόν τον τρόπο».