Συνέντευξη στην Σέρβικη ιστοσελίδα “mozzartsport” παραχώρησε ο Σέρβος μάνατζερ, Μάρκο Γέλιτς στου οποίου το πελατολόγιο συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όσο και ο Μίλαν Τόμιτς. Ο Γέλιτς, αναφέρθηκε στο τι συνέβη το καλοκαίρι με τον Σέρβο σέντερ ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Μίλαν Τόμιτς θα βρεθεί κάποια στιγμή στον πάγκο των “Πειραιωτών” ως πρώτος προπονητής.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρώτη σεζόν του Μιλουτίνοφ στον Πειραιά:

«Υπάρχει μια λεπτομέρεια. Θυμάμαι ότι κόουτς Σφαιρόπουλος επέμενε να του ζητά να βγαίνει έξω από τη ρακέτα στα hedge out, για να πιέζει τον αντίπαλο γκαρντ που έχει την μπάλα κι αυτό τον “σκότωνε”. Δυσκολευόταν να τα καταφέρει. Κάπως έτσι, ήρθε μια έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά όλα αυτά συμβαίνουν σε έναν νέο παίκτη, σε νέο περιβάλλον. Οταν πια μιλάμε για εκείνη την περίοδο, συμφωνούμε ότι ήταν απλώς η πρώτη χρονιά από τις πολύ σημαντικές που ακολούθησαν. Είναι αλήθεια πως ο Μίλαν Τόμιτς τον βοήθησε και είναι βασικός υπεύθυνος γι’ αυτά που βλέπουμε τώρα».

Για το τι συνέβη το καλοκαίρι: 

«Έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει πάντα ενδιαφέρον, ο Νίκολα έχει ωριμάσει ως παίκτης και άνθρωπος. Πέρσι έκανε την έκρηξη, ήταν ίσως ο πιο κυρίαρχος σέντερ της Euroleague και το ενδιαφέρον είναι φυσιολογικό. Είχε επίσημη πρόταση από την Μπαρτσελόνα κι αργότερα από την ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κρατήσει. Ο Νίκολα δεν είχε πρόβλημα, γιατί είχε ήδη βρει τη θέση του στην ομάδα και την Αθήνα, είναι το βασικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Δεν ήταν κακό που δεν έφυγε. Είχε τρομερές προτάσεις, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε και ο Νίκολα παραμένει εκεί. Θα δούμε που θα είναι του χρόνου».

Για το ΝΒΑ και τους Σπερς: 

«Όσον αφορά στους Σπερς, έχουμε μαζί τους σταθερή επαφή. Είναι στο χέρι τους το πότε θα χρειαστούν τον Νίκολα. Αυτό που θέλει εκείνος είναι να πάει, όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος και με ξεκάθαρο ρόλο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει αυτή η στιγμή».

Για το μέλλον του Μίλαν Τόμιτς: 

«Είναι στην Αθήνα και περιμένει τη νέα του δουλειά. Υπήρχαν πολλές φήμες για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι το κίνητρο της αποχώρησής του ήταν να περιμένει πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι παιδί της ομάδας, θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να γίνει προπονητής του Ολυμπιακού. Μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Μίλαν πλέον θα είναι υποψήφιος για πολλές δουλείες στην Ευρώπη».