Tο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Έρικ Γριν, έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/7) στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δήλωσε ενθουσιασμένος για την νέα πρόκληση της καριέρας του, μίλησε για την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη,και για τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Γριν κατά την άφιξη του:

Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Είναι απίστευτο και εύχομαι να έχω μια καλή αρχή».

Γιατί επέλεξε τον Ολυμπιακό: «Μου αρέσουν πάρα πολύ οι φίλαθλοι της ομάδας. Αγαπώ τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Χάντερ και ο Ντιλέινι μου είπαν πάρα πολύ καλά λόγια».

Για τη συνεργασία με τον Σπανούλη: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος».

Για τους 28 πόντους που είχε σκοράρει με την Σιένα κόντρα στον Ολυμπιακό και αν το πετύχει ξανά: «Σίγουρα. Το ελπίζω, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα».

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο: «Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι».