Στα προβλήματα του Ολυμπιακού και τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα από την Γαλατάσαραϊ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Έρικ Γκριν.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Γαλατάσαραϊ για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και μπήκε σε μπελάδες ενόψει της διατήρησης του στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Έρικ Γκριν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στα λάθη των “ερυθρόλευκων” και παράλληλα έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Κρατικής Τηλεόρασης:

«Δεν βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε όπως στο πρώτο. Δεχθήκαμε πολλά σουτ, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Η Γαλατάσαραϊ δεν είναι κακή ομάδα, έχει παίξει “κλειστά” ματς τον τελευταίο καιρό. Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ, δεν θα έλεγα πως όλα τα τρίποντα ήταν βιαστικά. Απλά, δεν τα βάλαμε. Έπρεπε να είχαμε την ίδια ένταση στο δεύτερο ημίχρονο. 

Δεν θα έλεγα πως μας έβγαλε από τον στόχο μας αυτό το ματς. Αλλά, θα πρέπει μόνο να νικάμε από εδώ και πέρα, για να φτάσουμε στους στόχους μας και να πάμε και στο Final Four».