Επικίνδυνο θεωρεί για τον Ολυμπιακό ο Έρικ Γκριν, να προσεγγίσει το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με βάση τις δύο συνεχόμενες νίκες της περασμένης εβδομάδας στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός γκαρντ, αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να πάρει την νίκη με τους Ισραηλινούς, εστιάζοντας στο «ένας εναντίον ενός» και τα ριμπάουντ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είναι καλή ομάδα με πολλούς σκόρερ όπως οι Γουίμς και Γκάουντλοκ, ενώ διαθέτουν και ποιοτικούς ψηλούς. Βρίσκονται σε φόρμα αυτή την περίοδο, έρχονται από σερί νικών και εμείς πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, κυρίως στο “ένας εναντίον ενός”. Σημαντικό είναι να πάρουμε και τα ριμπάουντ και να συνεχίσουμε το δικό μας σερί. Η Μακάμπι παίζει γρήγορο μπάσκετ. Όποιος παίρνει το ριμπάουντ εκτός από το σέντερ κατεβάζει τη μπάλα και προσπαθεί να σκοράρει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ακόμη κι όταν σκοράρουμε να μην πανηγυρίζουμε, να μην ξεχνιόμαστε και να έχουμε γρήγορες επιστροφές».

Για την καλή ψυχολογία της ομάδας, μετά τις νίκες με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό: «Αυτά δεν παίζουν ρόλο. Αν δεν παίξουμε καλά, θα χάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Μακάμπι. Είναι πολύ καλή ομάδα».