Ο Έρικ Γκριν ενημέρωσε το προσωπικό του blog στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού μέσα στη Βιτόρια, ενώ τόνισε ότι κανείς δεν σκέφτεται το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά το αυριανό (30/10) παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τι έγραψε:

Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Να περνάτε όμορφα και να είστε με δικούς σαςν ανθρώπους. Ελπίζω, οι φίλοι της ομάδας μας, να χαρήκατε με τη νίκη στη Βιτόρια. Εμείς αυτό κάναμε. Το χαρήκαμε απίστευτα, το διασκεδάσαμε, αλλά πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ξέρω ότι έρχεται το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ένα από τα μεγαλύτερα ματς της Ευρώπης. Αλλά σας το λέω με ειλικρίνια, εμείς δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αυτό που πήγαμε να πάθουμε στη Λευκάδα, το έχουμε ακόμη στο μυαλό μας, ο κόουτς συνεχίζει να μας το επισημαίνει και έχει δίκιο. Πρώτα λοιπόν ο Κολοσσός. Σας θέλουμε δίπλα μας και σε αυτό το ματς, αλλά και στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ όπως και σε κάθε αναμέτρηση. Όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε και για τους τρεις τίτλους.

Με εκτίμηση,

Έρικ