Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, χωρίς να έχει στο πλευρό του τον αδελφό του, Παναγιώτη, παραβρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και στο περιθώριο της βράβευσης των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, έκανε μια λιτή δήλωση ενόψει της νέας σεζόν….

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Καλησπέρα. Εύχομαι να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα από πέρσι. Και οι δυο ομάδες είναι ενισχυμένες, κι εμείς κι ο Παναθηναϊκός. Ας επικρατήσει ο καλύτερος, που θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Κατά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στις κάμερες, τονίζοντας πως όταν έκανε λόγο στο βήμα για «ενισχυμένο Παναθηναϊκό» εννοούσε την παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Αναλυτικά τι είπε:

Για τον νέο Ολυμπιακό: «Υπάρχει ομοιογένεια και χημεία στην ομάδα κι ελπίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει καλά. Προπονητικά θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις και προσθήκες. Καλύτερα οι τραυματισμοί αυτή την εποχή παρά στο τέλος της σεζόν όπου θα κρίνονται οι τίτλοι».

Για το ντέρμπι: «Έχουμε ακόμη καιρό για το Πρωτάθλημα, προέχει το Κύπελλο (8/10), το κεκλεισμένων των θυρών (ΟΑΚΑ) δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Για τη δήλωσή του περί ενισχυμένου Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει τι δήλωση έχει κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος. Κατάλαβαν για ποιον ήταν η δήλωση και μάλιστα με ρώτησε και του το είπα. Μου λέει “εμένα εννοούσες;” (σ.σ. εννοώντας τον Τάκη Μπαλτάκο) και του είπα “ναι”. Ήταν ξεκάθαρο».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Καλό είναι αυτό για το μπάσκετ. Το θέμα δεν είναι πότε θα παίζουμε, αλλά τα γήπεδα να είναι γεμάτα, να μη γίνονται επεισόδια, η διαιτησία να ‘ναι σωστή, να μην υπάρχει φοροδιαφυγή, να μην υπάρχει ντόπινγκ. Όλα αυτά είναι σωστό Πρωτάθλημα. Να μην υπάρχει βία κι αλητεία».

Για τις ενέργειες του Ολυμπιακού: «Έχουμε κάνει συζητήσεις κι ενέργειες. Περιμένουμε τον νέο αθλητικό Νόμο, που είναι υπό επεξεργασία. Πολλά απ’ αυτά τα θέματα θα αντιμετωπιστούν».

Για τη μη παρουσία του Πανιωνίου: «Είναι δυσάρεστο. Ιστορική ομάδα ο Πανιώνιος και θα έπρεπε να είναι».