Κάτοικος Ισραήλ θα δηλώνει για ένα μήνα ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο Ολυμπιακός έδωσε το «οκ» και ο 23χρονος γκαρντ θα παίζει για ένα μήνα στην Hapoel Holon του Στέφανου Δέδα ως «δανεικός» από τους «ερυθρόλευκους» για να πάρει παιχνίδια.

Ο Κόνιαρης θα αγωνιστεί με την ομάδα και στο Basketball Champions League και έτσι στις 5/1 η ΑΕΚ θα τον βρει απέναντί στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς στην διοργάνωση.

Ο Κόνιαρης έπαιξε μόλις 1 επίσημο ματς φέτος με τους «ερυθρόλευκους» στην Euroleague. Αγωνίστηκε στην ήττα (76-90) του Ολυμπιακού από την Baskonia στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής της διοργάνωσης. Έμεινε στο παρκέ μόλις 5΄.08΄΄ δεν πήρε κάποιο σουτ και είχε απολογισμό 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Ο 23χρονος παίκτης δεν… μπορούσε να βρει χρόνο στην ομάδα, καθώς η γραμμή των γκαρντ είναι φουλ. Το καλοκαίρι είχαν βγει στην επιφάνεια σενάρια που ανέφεραν ότι ο Κόνιαρης θα δοθεί «δανεικός» για να έχει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε να δουλέψει με όλους τους παίκτες του και έτσι έμεινε στην ομάδα..

Δεν έβρισκε όμως, χώρο να παίξει, διότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει πια στην μεγάλη κατηγορία. Αν ήταν εκεί, σίγουρα  θα έπαιρνε χρόνο, αλλά από την στιγμή που δεν είναι ο παίκτης την έβγαζε ουσιαστικά μόνο με τις προπονήσεις και τα φιλικά.