Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ύστερα από την άνετη πρόκριση των “ερυθρολεύκων” στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ελληνας τεχνικός έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς για την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια: “Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά μιάς και ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν. Ημουν προπονητής στις μικρές κατηγορίες και η Κηφισιά τότε αγωνιζόταν στη Γ’ ΕΣΚΑ και πλέον έχει φτάσει να διεκδικεί άνοδο στην Α1, με τον ίδιο πρόεδρο και τον ίδιο προπονητή από τότε, κάτι που λέει πολλά.Της αξίζουν συγχαρητήρια.

Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο αλλά παράλληλα θέλαμε να μην χάσουμε το απόγευμά μας και τα καταφέραμε, δείχνοντας διάθεση. Είναι πρόβλημα το ότι δεν έχουμε αγώνα το Σαββατοκύριακο. Είναι δύσκολο το παιχνίδι με Κάχα, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση”.

Για την κατάσταση του Εισι Λο είπε: “Ο Λο κάνει προπόνηση στο γήπεδο και βρίσκεται στο χρονοδιάγραμμα που θα έπρεπε να είναι. Είναι οριακό το να προλάβει τον αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ“.

Για το αν ο Ολυμπιακός δώσει κάποιο φιλικό εν όψει του αγώνα με τους Βάσκους: “Δεν θα δώσουμε κάποιο φιλικό γιατί ο προγραμματισμός μας μας βοήθησε να παίξουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια”.

Από τη μεριά των παικτών ο Βαγγέλης Μαντζαρης, ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην Κηφισιά. Είναι μία υγιής ομάδα εντός και εκτός παρκέ. Σήμερα δείξαμε όλοι διαθεση και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι απαράδεκτο το ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει. Ο αγώνας με την Κάχα Λαμποράλ είναι δύσκολος και καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να μς υποστηρίξει”.