Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιώργο Πρίντεζη οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ανανέωσαν τη συνεργασία και με τον Βαγγέλη Μάντζαρη για τα επόμενα 3 χρόνια, ώστε ο Ελληνας διεθνής να συνεχίσει να είναι… κάτοικος Πειραιά!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2020 συμπληρώνοντας έτσι 9 σερί σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Πλέον η διοίκηση της ομάδας μετά τις ανανεώσεις των Μάντζαρη και Πρίντεζη κοιτάει την ενισχύσει του Ολυμπιακού, καθώς λογικά το επόμενο ραντεβού θα είναι με τον coach Σφαιρόπουλο, ώστε να συζητήσουν το σχεδιασμό εν όψει της νέας περιόδου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής πλέι μέικερ, είπε: «Όλα καλά! Ανανεώσαμε για 3 χρόνια, συνεχίζουμε για νέες επιτυχίες. Είχαμε πει να συνεχίσουμε μαζί. Έχω περάσει έξι χρόνια στην ομάδα. Θα είναι σίγουρα εννιά, ίσως και περισσότερα! Οι πρόεδροι ήθελαν από την αρχή να μείνω και η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα. Η αποτυχία λόγω της απώλειας των τίτλων στην Ελλάδα ήταν μια κακή παρένθεση. Του χρόνου ξεκινάμε δυνατά, πάμε κάθε χρόνο για τους 3 τίτλους, πάμε για μια νέα αρχή. Ήταν μια από τους πιο δύσκολες εβδομάδες στην αθλητική ζωή μου. Τέλος καλό, όλα καλά είμαστε χαρούμενοι. Τελείωσαν όλα τα… βάσανα. Συνεχίζουμε. Σήμερα μέτρησε και η επιθυμία η δική μου και των προέδρων. Χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ομάδα με τον Βασίλη, τον Γιώργο και τα άλλα παιδιά. Να συνεχίσουμε αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».