Ο Ολυμπιακός, όπως είναι γνωστό, τον τελευταίο καιρό «ψάχνεται» για την απόκτηση γκαρντ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να… χτενίζει την αγορά της Αμερικής για κάποιο «λαβράκι» από την G-League, ή κάποια αξιοπρόσεκτη περίπτωση παίκτη ομάδας από το NBA. Μάλιστα, πριν λίγη ώρα διέρρευσαν πληροφορίες που έκαναν λόγο όχι μόνο για ενδιαφέρον, αλλά και πρόταση των Πειραιωτών στον Μπραντ Ουαναμέικερ, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στο NBA με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, σύμφωνα με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν ευσταθεί, αφού διαψεύστηκε κατηγορηματικά αυτό το σενάριο, μιας και δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον του Αμερικανού, παρά τον περιορισμένο χρόνο του στους Σέλτικς. Για την ακρίβεια, φαντάζει δύσκολο να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή ο Ουαναμέικερ από τους «Κέλτες»-όπου λαμβάνει 830.000 δολάρια-αλλά και σε περίπτωση που έφευγε, τότε θα έπρεπε να δαπανηθεί ένα αρκετά υψηλό ποσό για την απόκτησή του.

Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί η περίπτωσή του, αφού πρόκειται για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, με εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά και παίκτη με τον οποίον έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν ο Ντέιβιντ Μπλατ, στη Νταρουσάφακα. Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση παίκτη στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία…