Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός δεν είναι 100% έτοιμος, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζαλγκίρις. Ο Ελληνας τεχνικός, τόνισε παράλληλα, πως είναι ικανοποιημένος με τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας, ενώ κατέληξε πως πρέπει να διορθωθούν αρκετά πράγματα, κυρίως στην αμυντική λειτουργία:

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ΤΣΣΚΑ και τους διοργανωτές γι’ αυτό το τουρνουά. Ήταν δυο εξαιρετικά φιλικά. Είχαμε καλή αντίδραση σήμερα και είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε σήμερα και δείξαμε ότι αφήσαμε πίσω μας το χθεσινό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό σε τέτοιο επίπεδο.

Σήμερα είχαμε διάφορα σχήματα τα οποία δεν είναι συνηθισμένα για μας όπως το ότι είχαμε τρια γκαρντ στην ίδια πεντάδα και ότι παίξαμε με τον Κάιλ στο τέσσερα, αφού δεν είχαμε στη διάθεσή μας τους Έισι Λο και Πέρο Άντιτς.

Δεν είμαστε 100% έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν. Πιέσαμε αρκετά τους παίκτες μας όλες αυτές τις μέρες και παίξαμε φιλικά με πρωταθλήτριες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Σιένα, η Μακάμπι και η Μπάμπεργκ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά πρέπει να διορθώσουμε ακόμα αρκετά πράγματα, ειδικά στην άμυνα”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, είπε: “Σήμερα αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το χθεσινό όχι τόσο καλό παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα την περσινή χρονιά και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Να δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώνουμε πράγματα και κυρίως στην άμυνα”.