Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς τον Απόλλωνα Πατρών, με τον Μίλαν Τόμιτς να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει εύκολο έργο. Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα, υπογράμμισε παράλληλα πως από αύριο ξεκινάει ουσιαστικά το σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πρωταθλήματος στο οποίο οι Πρωταθλητές Ευρώπης οφείλουν και πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Αναλυτικά ο Μίλαν Τόμιτς, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Από αύριο ξεκινά το πιο σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πρωταθλήματος στο οποίο οφείλουμε και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Σίγουρα ακόμα οι μνήμες είναι νωπές, αλλά θεωρώ ότι έχουμε γυρίσει τον διακόπτη και η προσοχή μας είναι απόλυτα στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα που ακολουθούν. Η ομάδα της Πάτρας έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων μας και σε καμία περίπτωση η σειρά δεν θα είναι εύκολη”.

Από την πλευρά του ο Έισι Λο, δήλωσε: “Σε κανένα παιχνίδι μέχρι φέτος δεν έχουμε χαλαρώσει ούτε έχουμε υποτιμήσει κανένα αντίπαλο. Το ίδιο θα κάνουμε και απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Θέλουμε στα συγκεκριμένα παιχνίδια να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δείξουμε ότι μπορούμε και καλύτερα. Η δουλειά είναι στη μέση και πρέπει να την τελειώσουμε…”.