Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Βασίλης Σπανούλης, ως πρωταθλητές της περσινής σεζόν ήταν οι πρώτοι που πήραν τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για απωθημένα και φιλοδοξίες, ενώ ο Σπανούλης αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά.

Δεν υπάρχει το απωθημένο για τίτλους, αλλά υπάρχει η ίδια όρεξη. Από  ότι βλέπω οι παίκτες στις δηλώσεις τους είναι μετριοπαθείς και ταπεινοί. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει η ίδια φιλοδοξία” είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” δεν στάθηκε στην ομάδα του, αλλά στα θέματα που απασχολούν όλο το ελληνικό μπάσκετ: “Και τη φετινή σεζόν θα πάμε βήμα βήμα, αλλά καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Πώς γίνεται άθλημα με τόσες επιτυχίες να μην έχει μια εκπομπή στην τηλεόραση;” αναρωτήθηκε και συνέχισε:

“Ξεκινάει η Ευρωλίγκα και δεν έχουμε παίξει ένα επίσημο παιχνίδι, σε αντίθεση με Ιταλία και Ισπανία που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Κάτι πρέπει να γίνει. Είχαν όλο το καλοκαίρι να το λύσουν και περίμεναν μια εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα“.