Αν κάποιος πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα συμπεριφερθεί τη νέα σεζόν σαν φαβορί για να επαναλάβει τα κατορθώματα της περσινής, κάνει λάθος. Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” Βασίλης Σπανούλης, σε δηλώσεις του κατά τη σημερινή Media Day των Πειραιωτών, δεν ήθελε καν να ακούει τη λέξη “repeat”, αφού όπως παραδέχθηκε, η συνταγή της επιτυχίας κρύβεται στην περασμένη σεζόν.

“Η λέξη “repeat” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάναμε και πέρσι που φτάσαμε στην κορυφή” είπε ο Σπανούλης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.

“Πάμε πάρα πολύ καλά. Εχουμε πειθαρχία στον τρόπο παιχνιδιού και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ύστερα από τους τίτλους που κατακτήσαμε”. Για τους δύο νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα (Περπέρογλου και Μαυροειδή) είπε πως “προσαρμόστηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Ο χαρακτήρας τους αλλά και ο τρόπος του παιχνιδιού τους ταιριάζουν στην ομάδα και θα μας βοηθήσουν πολύ”.

Σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει αήττητος στα φιλικά, παρόλο που δεν έχει καμία σημασία το σκορ είπε: “Δεν έχει σημασία αν χάσεις ή κερδίσεις στα φιλικά. Οι αγώνες αυτοί είναι για να δείς τις αδυναμίες σου και να τις διορθώσεις μέσα από την προπόνηση. Αλλωστε δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από ένα παιχνίδι που γίνονται συχνές αλλαγές”.